Vloer- en wandtegels in talrijke stijlen

CETRAPLI – Boekhoute - Vloer & Wandtegels

Moet er bij u een nieuwe vloer gelegd worden? Geen enkel probleem voor Cetrapli. Wij beschikken over een ruime collectie aan vloer- en wandtegels in Boekhoute. U kunt hieronder een mooie collectie terugvinden.

Vloertegels

Ons uitgebreid gamma biedt u een groot aantal verschillende stijlen. In onze fotogalerij kunt u enkele voorbeelden bekijken. Wenst u iets speciaals? Laat het ons dan zeker weten en samen vinden wij misschien de vloertegels van uw dromen. Daarnaast bieden wij u ook graag het kwalitatieve merk Kerlite aan.

Kerlite is de dunste volkeramische tegel ooit. De tegel is slechts 3 mm dik en kan tot in maat 3 m x 1 m verkregen worden. Hij is heel geschikt voor keukenwanden, doordat er geen naden meer zichtbaar zijn.

Maar ook als vloer kunt u deze tegels gebruiken, waarbij ze met speciale lijm op de oude vloer worden gekleefd, zodat er geen kap- en breekwerk meer is. Kerlite tegels zijn verkrijgbaar in tal van kleuren.

Wandtegels

Hebt u een nieuwe keuken gekocht of wenst u de oude te verbouwen? Bent u op zoek naar een tegelleverancier met een ruime keuze in keukentegels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreid gamma biedt u een groot aantal verschillende stijlen, zodat u zonder twijfel de wandtegels vindt die het best bij uw keuken passen.

Kleine keramische tegels met of zonder motief, traditionele tegels of grote moderne keukentegels met een strakke uitstraling, u vindt ze allemaal bij Cetrapli. Bekijk hieronder enkele van de vele voorbeelden.

Uw vragen zijn meer dan welkom

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vloer- en wandtegels? Neem dan contact op met Cetrapli in Boekhoute via de contactpagina. Wij helpen u dan met plezier verder.

Back to Top