Plinten uit keramische materialen

CETRAPLI – Boekhoute - Plinten

Bij Cetrapli bent u ook aan het juiste adres voor de vervaardiging van plinten uit keramische materialen. Wij zijn specialist in het verwerken van allerlei keramische materialen naar verschillende toepassingen.

Het allerbeste maatwerk

Het vervaardigen van plinten is steeds maatwerk. Hierbij kunt u onder meer kiezen voor een mooi verzoete afronding of voor een breuklijntje (bekend als de chaffrein-techniek). In onze fotogalerij vindt u enkele mooie voorbeelden van door ons vervaardigde plinten.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere toepassingen. Zo maken wij ook traptreden van tegels, met 3 brede of 5 smalle antislipgroeven. Ook kunnen wij uw tegels zodanig bewerken dat er een schijnmozaïek ontstaat. Uw tegels zijn nog steeds in één stuk, maar krijgen lijnen, zodat er een mozaïekeffect ontstaat.

Ook het trekken van lijnen als decor voor in uw badkamer of keuken behoort tot de mogelijkheden. Of misschien hebt u een eigen creatief idee? Laat het ons dan zeker weten. Als het mogelijk is, maken wij het voor u!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plintenwerk bij u thuis? Neem dan contact op met Cetrapli in Boekhoute via de contactpagina. Wij helpen u dan met plezier verder.

Back to Top